Thursday, November 26, 2009

Projektet so far...

Jag börjar bli frustrerade över upplägget på denna kurs. Vi har denna vecka lämnats mycket helt själva att fixa projektet, och kunskaperna för att klara detta är långtifrån helteckande.

Den hjälplärare vi har haft är ofta osäker på hur vissa saker görs och gett rådet att att testa oss fram. Vilket är en omöjlighet eftersom vi då inte vetat vad det är som ska göras, eller ens hur.

Dessutom har läraren vid flera tillfällen tagit vår plats framför datorn och fixat det som skulle fixat - bra sätt att lära sig på - NOT!

Nu sitter vi här helt ensamma, i två dagar, och vet ofta varken ut eller in. Vi har några elever i klassen som kan (ni vet vilka ni är: ni är bäst!) som har fått fungera som lärare, men då fått gå runt och hjälpa alla som behövt hjälp *suck*

Verkligen värdelöst upplägg på kursen. Hade ju varit bättre att lägga fler handledningstillfällen senare under projektet då alla börjat blir klara och behövde mer scripthjälp.

Det konstiga är att dessa problem inte alls uppkom under förra delkursen, trots att principen var desamma: vi skulle göra en hemsida (jmfr med att vi nu ska göra en flash-presentation).

Jag är riktigt frustrerad nu!!

.....

No comments: